Despre noi

Pasiunea pentru produsele bio, pentru cosmetice şi pentru frumuseţe, în general, a constituit factorul declanşator în determinarea cu care am hotărât deschiderea unui astfel de site. Frumuseţea şi naturaleţea – iată ingredientele unei vieţi împlinite! Produsele bio sunt precum evergreen-urile în industria muzicii – nu există factorul demodare în ecuaţia beneficiilor aduse de aceste produse sănătăţii corpului nostru!

Pentru orice femeie este esenţial să cunoască beneficiile produselor bio, pentru ca apoi, în cunoştinţă de cauză, să facă alegerile potrivite pentru stilul ei de viaţă.

Ce reprezintă, de fapt, produsele bio? Sunt produse naturale, care vă invită să spuneţi un nu hotărât chimicalelor de tot felul, produselor artificiale sau procesate. Natural, eco, organic, bio sunt termeni ce definesc oarecum acelaşi lucru, anume ideea de produs asupra căruia nu s-a intervenit tehnologic cu aditivi, conservanţi, produse chimice de sinteză etc.

Realitatea demonstrează însă că de multe ori că etichetele cu pricina nu reprezintă decât o eficientă strategie de marketing. Ca atare, nu comercializăm produse care contin SLS, parabeni, derivate din petrol şi uleiuri minerale, parfumuri ori coloranţi sintetici, uree, ci exclusiv mărci de produse cosmetice din Anglia, ţara cu cel mai exigent organism de certificare organic Soil Association (garanţie a calităţii), dar şi produse organice şi naturale din Germania, Canada sau SUA. Mai mult, avem gama completă de produse organice non-food, produse pentru bebeluşi şi mamici.

Vă invităm cu drag la un periplu prin gama de cosmetice şi make-up pusă la dispoziţie. Toate au la bază extracte naturale din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale şi uleiuri esenţiale din cele mai diverse şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale. Sectorul de make-up-ul beneficiază de ingrediente naturale şi vegetale, care asigură o îngrijire eficientă a corpului. Puteţi alege, aşadar, machiaj şi cosmetice bio şi mineral.

Am ţinut la selectarea minuţioasă a brand-urilor, la raportul calitate-preţ, ştiind că toate acestea presupun factori importanţi în luarea deciziei de cumpărare. Sperăm să fiţi mulţumiţi de calitatea produselor noastre, să ne recomandaţi prietenilor şi cunoştinţelor şi, de asemenea, vă aşteptăm cu interes întrebările legate de domeniul cosmeticii naturale, opiniile, feedback-ul, la rubrica destinată comentariilor.

Ne puteţi contacta atât online, cât şi telefonic: 0735.492.621.

Vă aşteptăm cu încredere!


Compara 0